Známi ľudia, ktorí sa vysmievali Bohu

 Nemýľte sa! Boh sa nedá vysmievať!
Galaťanom 6:7

John Lennon – spevák skupiny Beatles
Pred niekoľkými rokmi, počas rozhovoru pre americký časopis povedal: "Kresťanstvo skončí, zmizne. O tom nemusíme ani diskutovať. Som si istý. Ježiš bol OK, ale jeho témy boli príliš jednoduché. Dnes sme slávnejší než on." (1966). Po krátkom čase, ako Lennon povedal, že Beatles sú slávnejší ako Ježiš Kristus, bol šiestimi ranami zastrelený.





Tancredo Neves  víťaz prezidentských volieb v Brazílii
Počas prezidentskej kampane povedal, že ak získa 500.000 hlasov a podporu od svojej politickej strany, tak "ani Boh mi nebude môcť zabrániť stať sa prezidentomHlasy síce získal, ale deň pred vymenovaním za prezidenta ochorel a zomrel.





Cazuza  bisexuálny brazílsky skladateľ, spevák a básnik
Počas šou v Canecio (Rio de Janeiro) ako fajčil svoju cigaretu, vyfúkol dym do vzduchu a povedal: "Boh, to je pre teba." Zomrel hrozným spôsobom vo veku 32 rokov na rakovinu pľúc.






Joseph Bruce Ismay  muž, ktorý postavil Titanic
Po tom, ako bol Titanic postavený sa ho reportér opýtal, aký bude bezpečný. S ironickým tónom povedal: "Ani Boh nevie potopiť túto ľoď." Výsledok: Myslím, že všetci vieme, čo sa stalo s Titanicom.





Marilyn Monroe  herečka
Počas prezentácie jednej šou ju navštívil evanjelista. Povedal, že ho Duch Boží poslal, aby jej zvestoval evanjelium. Po vypočutí toho, čo jej kazateľ povedal, odpovedala: "Nepotrebujem Ježiša." O týždeň neskôr bola nájdená mŕtva vo svojom byte.






Bon Scott  spevák
Bývalý spevák AC/DC . V jednej zo svojich piesní 1979 spieval: "Nezastavuj ma; Idem dole celou cestou po dialnici do pekla." Dňa 19. februára 1980, bol Bon Scott nájdený mŕtvy, zadusil sa vo vlastných zvratkoch.









Christine Hewitt  Jamajská novinárka a hlásateľka
Povedala: "Biblia (Slovo Božie) je najhoršia kniha, ktorá bola kedy napísaná." V roku 2006 bola nájdená vo svojom aute, zhorená na nerozoznanie. 






Nehoda v meste Campinas (Brazília) 2005
V meste Campinas šla skupina mladých vyzdvinúť svoju kamarátku. Matka ju odprevadila k autu. Znepokojená opitosťou mladých, držala svoju dcéru za ruku a povedala jej: "Dcéra moja, choď s Bohom a nech ťa ochraňuje". Odpovedala: "Iba ak bude (Boh) cestovať v kufri auta, lebo tu už je to plné." O niekoľko hodín neskôr, prišla správa o smrteľnej nehode, pri ktorej všetci zomreli. Auto bolo zdemolované na nerozoznanie, ale prekvapivo jedine kufor auta zostal v celku. Polícia povedala, že nie je možné, aby kufor zostal po takej nehode neporušený. Na ich prekvapenie vo vnútri kufra bola debna vajec a ani jedno z nich nebolo rozbité.


Nebojte sa tých, ktorí zabíjajú telo, ale dušu nemôžu zabiť; 
Bojte sa skôr Toho, ktorý aj dušu aj telo môže zahubiť v PEKLE.
Matúš 10:28